Mr. Copenhagen Logo

 

Om Simon Talbot

Simon Talbot er et unikt komisk talent

Jeg elsker, at stå på en scene og lave stand-up. Jeg underholder med historier fra min hverdag om alt fra computerspil og mine for korte akillessener, til min opvækst som Jehovas Vidne, min stordrikkende irske far, min kæreste og meget andet – og jeg giver også tit min egen krøllede version af livet generelt.

Jeg har lagt nogle klip fra mine shows på YouTube. Der er klip fra mine to onemanshows ‘Damp’ (2011), ‘Talle alene i verden’ (2013) og Comedy Aid (2014). Så kan du se mig i action. Håber du kan lide det.

Jeg fik mit gennembrud som stand-up komiker i Comedy Fight Club (2007). Jeg vandt 3. sæson – YEAH! Udover at optræde, så har jeg været med i komedieserien ‘Hvor fanden er Herning’ (2009), hvor jeg blandt andet spillede sammen med Mick Øgendahl og Linda P. Men nok om dem – det skal handle om mig 😉

Jeg har også været vært i Bingo Banko (2010), medvirket i Live fra Bremen (2011 – 2012), været coach i Vild med Comedy (2011). Små gæsteoptrædener i Tomgang, Pendlerkids, Natholdet m.v. er det også blevet til. Og senest har jeg været vært på Zulu Awards (2014). Jeg har netop færdiggjort optagelserne til mit kommende sketch show “Simon Talbots Sketch Show”. Kreativ titel, I know… Du kan se det til januar 2016. Glæd dig! Det bliver godt. Det er også til januar der er premiere på mit nye show Mr. Copenhagen. Det bliver OGSÅ godt. Håber vi ses :)”.

Det skriver de om mig

Her er nogle uddrag fra anmeldelser. Jeg har selvfølgelig kun taget de gode med 🙂

Politiken skrev om mig i august 2013 ”Blandt sin generations fermeste og mest entusiastiske komikere. Han nærmest sprudler af fortællelyst og ikke mindst en stålsat vilje til at underholde. Hvilket lykkes”. De gav ’Talle alene i verden’ fire hjerter.

Jyllands Posten gav showet fire stjerner og skrev ”Med fræsende og fandenivoldsk charme”.

Bornholms Tidende gav det 5 stjerner og skrev ”Man får helt ondt i smilebåndet”. Men hey, det er også Bornholm, så jeg skulle bare være sjovere end at kigge tomt på en mark, der ligger brak.

Og ’Damp’ fik fire hjerter i Politiken, der samtidig skrev, at jeg er et “Aldeles unikt, stort talent”. Uuuuh, se mig. Jeg er et talent, ladida.